Mobilya Dekorasyon

Abant Turu - Her Haftasonu Nokta Turizm

Nokta Turizm Seyahat Acentası

Tel: 02122964081  Gsm: 05066542607

Abant Turu - Her Haftasonu Nokta Turizm

Her Haftasonu Kesin Kalkış Abant Gölcük Gölü Turu İçin Nokta Turizm: 0212 296 40 81 İ Arayınız. Nokta Turizmle Abant Turları.

 Abant Turu - Her Haftasonu Nokta Turizm
Fiyat:119 TL
Görüntüleme: 7130
İlan No: 9410
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:ABANT GÖLCÜK GÖLÜ TURU 1 GECE KONAKLAMALI HER HAFTASONU
1. GÜN BOLU ABANT TURU:

BAKIRKÖY REGATA OTOPARKI : 06:45

FERİKÖY AKBANK ÖNÜ : 07:15
BEŞİKTAŞ YILDIZ CAMİSİ ÖNÜ : 07:30
KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ : 08:00

Belirlenen noktalardan belirlenen saatlerde hareketle yaklaşık 3,5 saatlik yolculuk ile Bolu’ ya varış. Yeşil ve karaçam ağaçları arasından yapacağımız keyifli yolculuk sonrasında Abant Gölü Tabiat parkına varıyoruz. Doğanın oluşturduğu yüzlerce renk kombinasyonuna ev sahipliği yapan Abant Gölü çevresinde yapacağımız yürüyüş sonrasında siz değerli misafirlerimize rahat bir şekilde fotoğraf kareleri yakalamanız ve sevdiklerinizle baş başa kalabilmeniz açısından serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından Bolu şehir merkezinde bulunan otelimize varıyoruz. Akşam yemeği otelde. Akşam yemeğinin ardından dileyen misafirlerimiz canlı müzikle hizmet veren yakın çevredeki eğlence yerlerinden faydalanabilirler.



2. GÜN GÖLCÜK GÖLÜ TURU (CENNET GÖL) İSTANBUL DÖNÜŞ:

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından yeşil ve karaçam ağaçlarının etrafını çevreleyerek doğal bir makyaj oluşturduğu ve ağaç yansımalarıyla muhteşem bir yer aynası görüntüsü veren Gölcük Gölü’ ne hareket ediyoruz. Göl kenarında yapacağımız keyifli yürüyüşün ardından ekstra göl kenarında barbekü partisine katılabilirsiniz . GÖLCÜK Gölü gezimizin ardından turumuza başlangıç noktamız olan İstanbul’ a hareket ediyoruz İstanbul’ a varışımızın ardından siz değerli misafirlerimizle aldığımız duraklarda vedalaşıyoruz.



Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: abant turu   abant gezisi   abant gezileri   abant tatili   abant otelleri   abant gölcük gölü turu   günübirlik abant turu   konaklamalı abant turu