Mobilya Dekorasyon

Okmeydanı Beko Klima Servisi - 235 23 30

Okmeydanı Beko Klima Servisi - 235 23 30

İstanbul / İstanbul
Yetkili: hüseyin burunTelefon: 02122352330  Gsm: 05418250552

Okmeydanı Beko Klima Servisi - 235 23 30

okmeydanı beko servisi, okmeydanı beko özel servisi, okmeydanı beko tamircisi, beko servis okmeydanı, beko okmeydanı servisi, okmeydanıde en yakın beko servisi, okmeydanı beko kombi servisi, okmeydanı beko klima servisi, özel beko servisi okmeydanı,

 Okmeydanı Beko Klima Servisi - 235 23 30
Fiyat:20TL
Kategori: İstanbul
İlan Tarihi: 14.03.2011
Yetkili: hüseyin burun
Adres: fetihtepe mah. çilesiz sok. no 11
Şehir: İstanbul
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:Okmeydanı Beko Klima Servisi

Bilge Teknik Servis olarak tüm Beko marka klima modellerinizin tamir, bakım ve onarım işleri garantili olarak yapılır. Okmeydanı özel Beko klima servisi.

Okmeydanı Beko Servisi olarak, tüm Beko marka beyaz eşyalarınızın tamir, bakım ve onarım işlerini deneyimli ve uzman kadrosu ile garantili olarak yapmaktayız.
Servisimizin başlıca faaliyet alanları Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Fırın, Klima ve Kombidir. Uzun yıllardır siz değerli müşterilerimize servis veren firmamız haftanın 7 günü kesintisiz olarak hizmet vermektedir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: okmeydanı beko servisi   okmeydanı beko özel servisi   okmeydanı beko tamircisi   beko servis okmeydanı   beko okmeydanı servisi   okmeydanıde en yakın beko servisi   okmeydanı beko kombi servisi   okmeydanı beko klima servisi   özel beko servisi okmeydanı