Mobilya Dekorasyon

Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Ankara Şehir Dışı Şehiriçi Nakliyat / Ankara
Yetkili: nihat doğançayTelefon: 0312 315 73 65  Gsm: 0537 297 15 99

Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmeti

evden eve nakliyeciler,evden eve nakliyat ankara,nakliyat ankara,nakliyatcılar, ankara nakliyeciler,ankara nakliye,taşımacılar ankara,nakliye ankara,evden eve

 Ankara Evden Eve Nakliyat Hizmeti
Fiyat:İletişime geçiniz.
Kategori: Ankara Şehir Dışı Şehiriçi Nakliyat
İlan Tarihi: 24.11.2011
Yetkili: nihat doğançay
Adres: 159 ncu cad. 51 /c etlik /ankara
Şehir: Ankara
(!)Sorun Bildir
İlan Detayı:1999''da yazılmaya başlanan bir başarı öyküsü; uzman kadrosuyla 24 saat şehir içi ve şehir dışı evden eve nakliyat sektöründe hizmet vermektedir.
Taşkaya ankara evden eve nakliyat ankara''da nakliyat''da başda olmak üzere tum illerde faliyet göstermekdedir. Taşkaya nakliyat grubu yıllardır süre gelen kalite anlayışını kanıtlamış firmadır.
Taşkaya ankara evden eve nakliye olarak hedeflerimiz " Kalitenin sürekliliğini sağlamak" Müşteri işlerine değer vermektir.
Müşteri memnuniyetini her zaman kendisi için hedef edinen Taşkaya ankara evden eve taşımacılar yaptığı tüm işlerde garanti güvencesi vererek, bundan sonraki faaliyet hayatında da edinmiş oldugu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devam edecektir.

Mesaj Formu

İsim Soyisim:

E-mail:

Telefon:

Şehir:

Mesajınızın Konusu:

Mesajınız:


Değiştir

Etiketler: evden eve nakliyeciler  evden eve nakliyat ankara  nakliyat ankara  nakliyatcılar   ankara nakliyeciler  ankara nakliye  taşımacılar ankara  nakliye ankara  evden eve